Om Hommersak.no

På sykkel mot kreft

Kenneth Pettersen sykler mil etter mil for å samle inn penger til Kreftforeningen
15 juni 2018 startet Kenneth Pettersen (44) fra Hommersåk med en sykkeltur fra Nordkapp til Gibraltar.

Kenneth arbeider i Sandnes firmaet Sandnes Tak as og har en deltidsstilling som brannkonstabel ved Riska brannstasjon. Kenneth er også medlem av Sandnes og Jæren beredskapsforening som holder til i Hommersåk.

Han skal etter planen være fremme innen 1 august. Det er en strekning på hele 6000 km. Målet med turen er å samle inn mest mulig penger til Kreftforeningen og det fantastiske arbeidet de gjør. Kreft er dessverre noe mange av oss blir berørt av, enten oss selv, familie eller blant venner og kjente.

Dette gjør han mens vi andre sitter og ser på VM i fotball i sofakroken eller sitter ute med grillen og koser oss i solen. Kenneth ønsker å sette fokus på dette viktige arbeidet Kreftforeningen gjør.

Det hele startet for mange år siden som en egotripp og styrkeprøve for min egen del, men det ble bare med tanken hele tiden. Helt til en kollega av meg i brannvesenet fikk diagnosen og måtte gi tapt sommeren 2016. Der og da bestemte jeg meg for at nå skulle turen gjennomføres sier Kenneth.

Nå er det 2 uker siden jeg startet i motvind på Nordkapp og har nå ankommet til sommeren i Orust sør vest for Trollhattan.

Her skal jeg endelig ta meg et par dager med avslapning med familie før turen går videre til Gøteborg og ferge til Fredrikshavn i Danmark. Jeg har til nå syklet gjennom Finnmark, inn i Finland og gjennom Sverige. Videre går turen gjennom Danmark, Tyskland, Nederland, Belgia, Frankrike og Spania hvor siste stopp på turen blir Gibraltar. 

Kenneth skal bruke campingplasser, hytter og vandrerhjem og lign. på turen som han skulle finansiere helt selv. Nå har han fått flere bedrifter til å støtte opp Kenneth sin sykkeltur. Disse er hovedarbeidsgiveren til Kenneth som er Sandnes Tak as, Derbigum Norge, Vartdal plast, Riska Lions club, Rema 1000 Hommersåk , Glava, Spar Hana og Bygg og industrisalg.

Han ønsker å sette fokus på kreftsaken med denne turen og tenker på de som kjemper kampen mot kreft og de som ikke klarte den sier Kenneth. 

Ved Riska brannstasjon er det blitt gjort noen ting for å øke oppmerksomheten mot kreftfaren. Her er Kenneth sin brannhjelm. Sandnes og Jæren beredskapsforening støtter en forening som heter Brannmenn mot Kreft i Bergen med både medlemskap og har kjøpt reklame materiell for å øke mannskapenes bevisstgjøring mot kreft.

Han ønsker ikke fokus på seg selv og sier at det som betyr noe er han kommer seg trygt frem til Gibraltar og at flest mulig støtter Kreftforeningen. Uansett om han greier målet på kr 60000,- eller ikke så er litt bedre enn ingen ting.

Og vi håper at mange vil støtte denne saken gjennom Kreftforeningen. Gå inn på Facebook siden til "På sykkel mot kreft fra Nordkapp-Gibraltar" eller @kennethpettersen2018 og gi ditt bidrag gjennom Vipps eller kort. Der finner du link til hvor du kan gjøre en forskjell.

Det er med stor respekt for saken og innsatsen til Kenneth at vi ønsker han lykke til videre på turen. 

 

Kaph Entreprenør- "Hommersåk vennlig bedrift»

Vi takker Kaph for støtten

Kaph entreprenør as har sitt Stavanger kontor i Madlaveien 499 ved Diagonalen i Stavanger.

Kaph entreprenør ble startet opp 1 april 2015 i Stavanger.

På disse få årene har de startet opp avdelinger rundt omkring i Norge på følgende steder.
• Drammen
• Suldal
• Romerike
• Sauda
• Haugesund
• Asker
• Bergen
• Lillehammer
• Egersund/Moi/Flekkefjord
• Kristiansand
• Oslo
• Sirdal
• Stord

Kaph entreprenør leverer kvalitets håndverk og saneringstjenester og er bygge bransjens foretrukne partner.

Kjell Ole Frøiland er en av 4 grundere som startet opp Kaph, han har som de andre eierne med seg lang erfaring innen bygge bransjen.

I tillegg til å være flinke i faget så er Kaph et firma som tar godt vare på sine medarbeidere og er aktive på fritiden og overfører dette også på jobb med et godt samhold.

www.hommersak.no tok kontakt med dette firmaet på grunn av relasjonen deres til Hommersåk. Vi liker å kalle Kaph for en Hommersåk vennlig bedrift.
Grunnen til dette er innsats og støtten Kaph gir til Hommersåk.

Kaph entreprenør har blitt samarbeidspartner og sponsor til Riska fotballklubb og dermed har fotballbanen fått navnet Kaph banen.

Kaph har også støttet Sandnes og Jæren beredskapsforening nå i 2018 som holder til i Hommersåk.
Mange av Kaph sine trofaste medarbeidere bor også i Hommersåk og bilene til Kaph er veldig synlige i trafikkbilde både i og rundt Hommersåk men også resten av distriktet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaph entreprenør AS avdeling Stavanger.
Kaph er også sponsor av fotballklubben Vidar og Lassabanen er nå Kaph banen. Kaph sponser også Madla IL og Sunde IL. Ellers så er dette en gjeng som alltid er godt synlige i Nordsjørittet.

Sandnes og Jæren beredskapsforening er stolt over å ha Kaph entreprenør som sponsor. Takk for støtten.

Besøk av brannvesenet etter bilulykke

"Front mot front kollisjon med 4 personer involvert, 2 av de skal være barn", var meldingen som kom til brannmannskapene.

Lørdag 3.februar 2018 gikk alarmen på Riska og Sandnes brannstasjon. En bil hadde kommet over i motsatt kjørefelt og kjørt rett inn i fronten på Tor Petter Egelands bil. Inne i bilen satt også tvillingene Eivind og Magne på 8år.

Da brannmannskapene kom frem til ulykkesstedet, ble det fort avklart at det var kun lettere skader på de involverte, mens kjøretøyene hadde fått store skader. Guttene synes hendelsen var litt skummel. Da var det bra at utrykningsleder John Steinar Olsson hadde med seg trøstebamsen Bjørnis. Brannbamsen er fast inventar på brannbilene hos Rogaland brann- og redningstjeneste. Jobben hans er å trøste barn som har vært involvert i ulykker.

Les mer på Bjørnis

Bidragsyter til Hommersak.no

Har du noe du vil ha publisert?

Ønsker å du å være fast bidragsyter, gir vi deg gjerne en bruker på våre sider. 

Send tips og bidrag til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

På forhånd TAKK!